A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/focusmk/public_html/prioriteti/system/core/Exceptions.php:185)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 675

Приоритети

Предлози *

Категорија Наслов Акции
Вода Снабдување на населението со вода за пиење и поврзување со хидросистем Лисиче Преглед
Сообраќај Поставување на легнат полицаец на улицата „Благој Ѓорев“ спроти главниот влез на касарната. Преглед
Сообраќај Поставување на легнати полицајци на улица „Марксова“од број 2 до број 29 Преглед
Улици и патишта Населба ХАБИТАТ Преглед
Улици и патишта Да се доасфалтира улицата Крсте Мисирков Преглед
Категорија Наслов Акции
Реконструкција Реконструкција на мостот кај Уланци на реката Вардар Преглед
Улично осветлување Довршување на уличното осветлување во селото Преглед
Плоштади Уредување на централниот дел во селото Преглед
Урбана опрема Поставување информативна табла во селото Преглед
Вода Обезбедување вода за пиење Преглед
Категорија Наслов Акции
Игралишта Асфалтирање на фудбалско игралиште сред село Преглед
Комунална инфраструктура Фекална канализација во селото Преглед
Улици и патишта Асфалтирање на главниот пат низ селото Преглед
Животната средина Помош за дислокација на трлата за овци во Дорфулија Преглед
Улици и патишта Решавање на проблемот со трета лента на патот Штип- Велес кај исклучувањето за село Дорфулија Преглед
Категорија Наслов Акции
Плоштади Изградба на плоштад Преглед
Улично осветлување Улично осветлување Преглед
Улици и патишта Патот Јаболчиште село Дреново Преглед
Игралишта Спортски стадион за младите Преглед
Животната средина Локација и ангажирање луѓе за чистење на отпадот Преглед
* Вашиот предлог, може да стане приоритет за општината ...

Приоритети **

Категорија Наслов Статус Акции
Комунални работи Довршување на веќе започнатата канализација Преглед
Улици и патишта Проширување на патот Свилара –Оризари и бетонирање на левата банкина Преглед
Игралишта Поправка на кош Преглед
Плоштади Уредување на Центарот во Оризари и негово одржување Преглед
Улици и патишта Тампонирање на стариот пат Порцеланка-Оризари Преглед
Категорија Наслов Статус Акции
Патишта Асфалтирање на патот Преглед
Вода Поставување на водовод со базен за вода за пиење Преглед
Улици Доасфалитирање на улиците Славе Ефтовски и Душан Кириќ Преглед
Образование Изградба на градинка Преглед
Хигиена Подобрување на начинот на прибирање на смет Преглед
Категорија Наслов Статус Акции
Улици и патишта Асфалтирање на улици Преглед
Плоштади Уредување на просторот Преглед
Игралишта Изградба на игралиштето Преглед
Улици и патишта Поправка на улиците кои се попесочени со песок кој е однесен од дождовите Преглед
Улично осветлување Довршување на уличното осветлување во селото Преглед
Категорија Наслов Статус Акции
Улици и патишта Бетонирање селски улици Преглед
Улици и патишта Проширување и рамнење на селски улици Преглед
Улично осветлување Подобрување на уличното осветлување Преглед
Улици и патишта Локалниот пат да влезе во програмата за одржување(тампон и асфалт) Преглед
Улици и патишта Бетонирање на селска улица 700 метри квадратни со потпорен ѕид од 20 метри квадратни Преглед
** Ова се предлозите кои се влезени во програмите и буџетите на општините

Последни вести